(VIDEO 18+) VRELA AKCIJA ISPOD POKRIVAČA ALEKS I DEJANA: Prepustili se strastima, sve se treslo oko njih, briga ih što ih gledaju

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su u svom ljubavnom gnezudu u zajedničkom krevetu. Nijh dvoje su se sve vreme mazili i ljubili do jednog momenta kada su po svemu sudeći prepustili emcijama.

Njih dvoje su se pokrili prekrivačem i usledila je akcija ispod pokrivača. Vidljivo je bilo da se prekrivač mrdao, a po njihovim reakcijama se primetilo da su oboje uživali. Podsetimo, Aleksandrina sestra Jelena priznala je da je veoma iznenađenja što se Aleks tako brzo upustila u vezu sa Dejanom.

– Pa, iskreno da vam kažem nisam uopšte ovo očekivala ovako brzo, mislim da su poranili i jedno i drugo sa tim poljupcem. Iskreno su trebali da sačekaju neko vreme pa da stupe u neku vezu. Mislim da njih dvoje kao prijatelji funkcionišu prelepo, a kao par biće teško jer veze u rijalitiju teško opstaju, preveliki je pritisak sa svih strana tako da će njih dvoje umesto da ih gledamo kako se lepo druže i pričaju, sada gledati kako imaju konflikte zbog drugih ljudi – rekla je Jelena pa otkrila kako bi reagovala da se veza Aleks i Dejan desila van rijalitija:

– Dejan je kvalitetan dečko i jako su slični njih dvoje. Neiskvareni su, iskreni, predobri i naivni i lepi su oboje, mislim da su baš lep par, ali van rijalitija gde se niko neće mešati – rekla je Jelena. kurir.rs

Odgovori