Huso Mujić preko Ambasade izvodi kćerku iz rijalitija! Ogorčen na Dalilu, a za Cara nema lijepe riječi: On je smeće!

Nakon što je došlo do žestokog okršaja između Dalile Dragojević i Filipa Cara oglasio se Huso Mujić.

Dalilin otac je za Republika.rs otkrio kako on gleda na trenutnu situaciju u rijalitiju. Na samom početku razgovora Huso je otkrio da uopšte nije dobro zdravstveno:

– Nisam dobro, kako ću biti, bolestan sam, kako da budem – rekao je Huso, a na pitanje da li prati Zadrugu rekao je:

– Ne pratim, zašto bih je pratio.

Na pitanje da li zna da je došlo do fuzičkog obračuna između Dalile i Filipa, kao i da je Filip kažnjen tromjesečnim honorarom Huso je rekao:

– Džabe što je kažnjen, jel treba da je ubije i prošli put tako pravi rijaliti to gledaju svi, ne može oka da otvori od njega – rekao je vidno uzmemiren Huso, a onda otkrio kako reaguje na to što je njegova kćerka Filipu dopustila takvo ponašanje:

– Dopustila, dopustila jeste ali ne smije on tako da se ponaša, da joj psuje majku i oca i one koju nemaju nikakve veze sa tim – rekao je Mujić, a onda otkrio šta bi rekao Dalili sad da može:

– Rekao bih joj da se okani tok smeća, to nije čovjek uopšte, ti da pljuješ nekoga u lice i da se iživljavaš, idi tamo kući svojoj pa se iživljavaj.

Za sam kraj razgovora Huso je otkrio da je će ovih dana kontaktirati Ambasadu kako bi pokušao da Dalilu izvadi iz rijalitija dok je još čitave glave.

– Moraću u ponedjeljak da idem ili da kontaktiram Ambasadu, da izvadim dijete dok je još čitave glave – rekao je Huso i dodao:

– Moram nešto uraditi vidite šta se radi tu, niko ništa ne pomaže, svi gledaju – rekao je Huso Mujić. (ekskluziva.ba)

Odgovori