CECA NOSI BRENDIRANE I PRESKUPE CVIKE! Ražnatovićka u Zvezdama Granda pokazala LEPTIR naočare, a od CIFRE će vam se ZAVRTETI! FOTO

Svetlana Ceca Ražnatović svakim svojim dolaskom na snimanje šou-programa “Zvezde Granda” privlači pažnju svih prisutnih svojim atraktivnim stajlingom.

Svako njeno pojavljivanje u studiju na Košutnjaku se pomno prati, kako zbog pevačicinog izgleda, tako i zbog onoga što ima da kaže. Naravno, veliku pažnju gotovo svaki put privuče i njen stajling, a mnogi se pitaju koliko ona novca izdvaja za jedno pojavljivanje u popularnom muzičkom takmičenju.

Tako je bilo i u emisiji koja se emitovala sinoć, a u kojoj su svi pričali o njenim estravagantnim naočarama, koje su “ukrale” šou. Interesantne naočare u obliku leptira čuvenog modnog brenda Valentino, koje je izabrala za ovo snimanje, koštale su čak 529 evra ili 62.000 dinara.

Pored naočara koje su nosile ceo stajling, Ražnatovićeva se za ostatak autfita opredelila za nešto mirniju varijantu – crnu usku mini haljinu, blejzer od tvida i crne lakovane čizme do kolena. Podsetimo, Ceca je od ove sezone stalni član žirija “Zvezda Granda”:

– U ovom momentu mogu da kažem da su pred nama tri dobre godine koje me vezuju za ovaj projekat. Želimo da ih zajedno obeležimo u najboljem mogućem svetlu – ispričala je pevačica pre par meseci. Kurir.rs/A.P.

 

Odgovori