Kaća Grujić od Gobelje dobila stan vrijedan 408.000 eura: Pjevačica već izabrala namještaj, sve suhi luksuz, a evo ko će joj biti komšije!

Marko Gobeljić kupio je supruzi Katarini Grujić stan od 408.000 eura! Pjevačica se odmah pohvalila na Instagramu da je postala vlasnica 102 kvadrata u elitnom naselju na Novom Beogradu. Kaća se za Instagram snimala kako maše ugovorom o kupovini nekretnine, a onda je pratiocima pokazala kakav pogled ima iz svog novog doma, piše Informer.

– Kaća je presrećna! Juče me je pozvala da mi se pohvali da je od muža dobila stan u kuli – priča izvor blizak bračnom paru.

Izvor dodaje da Marko i Kaća trenutno žive u njegovom stanu na Voždovcu, ali će uskoro spakovati kofere i preseliti se u novi dom.

– Kaća je već izabrala namještaj za stan. Iz inostranstva je naručila krevete, sto i stolice, a sad razgleda namještaj za dječju sobu za kćerkicu Katju. Pohvalila mi se da zgrada u kojoj će živjeti ima bazen. Ona obožava da pliva, ali ne ide na javne bazene zbog gužve. Uskoro će svaki dan moći da uživa u kupanju daleko od znatiželjnih pogleda, jer je bazen samo za stanare zgrade. Za razliku od nje, Marko nije oduševljen bazenom, već teretanom, u koju planira da ide svaki dan – priča izvor.

Kaća nije željela mnogo da govori o svom novom domu.

– Polako sređujemo nekretninu u koju ćemo se uskoro preseliti, posebno ćemo se posvetiti opremanju sobice za kćerku – rekla je folk zvijezda.

Osim ovog stana na Novom Beogradu i Markovog momačkog stana na Voždovcu, oni imaju još jednu nekretninu. Pjevačica, naime, na Vračaru ima djevojački stan, u kom je živjela prije nego što se udala za fudbalera.

Podsjetimo, Kaća i Marko vjenčali su se u septembru prošle godine na salašu Nataše Bekvalac u Čeneju. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo kumovi, članovi porodice i najbliži prijatelji. Oni nisu htjeli da prave veliko svadbeno veselje, jer je pjevačica bila u šestom mjesecu trudnoće, ali i zbog pandemije koronavirusa. Zato će veliku svadbu organizovati u junu.

Prva komšinica Kaći Grujić i Marku Gobeljiću je Lepa Brena! Ona je nedavno kupila stan u istoj zgradi u kojoj će živjeti pjevačica i fudbaler. Tu stanove imaju i najbolji teniser svijeta Novak Đoković, pjevači Milica Pavlović, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Sandra Afrika, Milica Todorović… informer.rs

Odgovori