Home Magazin Zanimljivosti 4 REČENICE NA KOJE SVAKI MUŠKARAC PADA KAO POKOŠEN: Ako mu ih...

4 REČENICE NA KOJE SVAKI MUŠKARAC PADA KAO POKOŠEN: Ako mu ih kažeš – POLUDJET ĆE ZA TOBOM

732
0

4 REČENICE NA KOJE SVAKI MUŠKARAC PADA KAO POKOŠEN: Ako mu ih kažeš – POLUDJET ĆE ZA TOBOM

Žene, muškarci će pasti na neke vaše rečenice.

Evo koje su to:

Izgledaš lijepo

Ne treba samo vaš muškarac da vam udjeljuje komplimente, nekada vi dajte njemu koji kompliment.

U pravu si

Žene su često sklone tome da tjeraju po svom i kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete neke stvari, ali isto tako trebate priznati i svoju grešku.

Kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste pogriješili. Trebamo znati preuzeti odgovornost za svoje postupke, zar nije tako? Slobodno mu rcite kada bude u pravu, značit će mu.

Možeš li mi pomoći?

Muškarci vole kada se osjećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče djevojci u pomoć. To im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete iskoristiti i tako se možda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete neku temu, dobra ideja, slažete li se?

Volim tvoj… (dio tijela po želji)

Ponekad je određenost poželjna u datim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voljeli da im pohvalite, ali možete i improvizovati. Kako god njima će itekako goditi kada im nešto takvo kažete i bukvalno će past pred vas. haber.ba

Previous articleOVAJ ZNAK ĆE BITI NAJSRETNIJI U 2022: A evo ko će biti NESRETAN – ovo su NAJVAŽNIJI MJESECI za NOVAC
Next article(VIDEO) ZADRUGARI IZGLASALI DA DEJAN NAPUSTI ZADRUGU! Dragojević: Bio sam dvoličan, izdao sam porodicu i prijatelje! A evo ko je još UGROŽEN