NEOČEKIVANO! Dragana Mirković moli Karleušu za pomoć na Instagramu: Evo šta folk zvezda NIKADA NEĆE NAUČITI!

Dragana Mirković poslednje dve godine vrlo je aktivna na Instagramu i bukvalno ne može da joj promakne nijedna objava njenih prijatelja i kolega, a da ne ostavi neki lep i pohvalan komentar.

Međutim, iako svakodnevno objavljuje snimke, fotografije i ripostuje objave svojih fanova, balkanska folk zvezda ne ume da pravi selfije. Ona uglavnom okači neku svoju fotografiju kada je drugi uslikaju, a retko sama sebe fotografiše.

Jedan od njenih poslednjih objava je fotka, na kojoj Dragana pozira ispred ogledala, ali pošto nije bila zadovoljna javno je zamolila koleginicu Jelenu Karleušu za pomoć budući da je ona majstor u tome.

– Nikada neću naučiti da slikam sebe u ogledalu. Jelena Karleuša help! (pomozi) – napisala je Mirkovićeva.

Podsetimo, pevačica od letos ne prestaje sa svojom turnejom, na kojoj obara rekorde u svakom gradu. Gde god da peva, bude krcato, a sve utiske vrlo rado objavljuje na svoj Instagram profilu i čuva za uspomenu.

Podsetimo, Mirkovićeva je više puta rekla da joj je pokojna voditeljka Divna Karleuša pomogla na početku karijere, pa je tako i ona pomogla njenoj ćerki Jeleni Karleuši da snimi prvi album. Karleuša često ističe da joj je Mirkovićeva dala novac za prvu ploču, a Dragani je veoma drago što je JK uspela da izgradi veliku karijeru. Kurir.rs/A.P.

Odgovori