(VIDEO) PAO PRVI POLJUBAC! DEJAN I ALEKS SE PREPUSTILI STRASTIMA: Isplivale emocije, navalili jedno na drugo! NIKAD SLAĐA IZOLACIJA!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su se celo jutro mazili u izolaciji. Njih dvoje prethodnih par dana su uživali u druženju, ali jutros se desilo nešto drugo.

Naime, oni su legli zajedno u krevetu,a Dejan je sve vreme ljubio Aleksandru u rame i mazio je po rukama, do momenta kada su se njih dvoje poljubili kao pravi ljubavni par i uplovili u ljubavnu vezu.

 

Ona je od ulaska u izolaciju sve vreme sedela na krevetu Dejana Dragojevića i njih dvoje su se smeškali i pričali. U jednom momentu, Aleks je uzela cigaru koju joj je Dejan upalio, oa su je podelili. Aleks je sve vreme držala cigaretu koju je svaki puta dala Dejanu da uzme “dim”.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su se ušušklai u njegovom krevetu ispod pokrivača. Njih dvoje su krenuli da se maze, a u jednom trenutku je Dejan preuzeo inicijativu. Naime, Dejan je sve vreme mazio i ljubio Aleks u vrat i ona je u tome baš uživala, pa se totalno prepustila Dejanu. kurir.rs

Odgovori