(VIDEO 18+) PLJUNUO JE, GNUSNO VREĐAO, A ONA MU SE UVUKLA U KREVET! Car i Dalila imali ŽESTOKU AKCIJU na oči svih zadrugara!

Dalila Dragojević je došla kod Filipa Cara u krevet i odmah su započeli vrelu akciju pred punom sobom. Njima su popustile sve kočnice, te su se prepustili strastila i žestokom vrelom akcijom obeležili ovoj jutro.

Dalila je apsolutno sve oprostila Caru, ni na pameti joj nije kako ju je dečko pre manje od 24 sata ponizio – pljuvao, gurao, gnusno vređao. Ona mu je sve zaboravila i sve oprostila.

Filip je tokom žurke izgubio je ogromnu sumu novca na kocki, zbog čega je bio besan kao ris, pa napravio haos u kazinu i ponovo je Dalila.

– Zola imao se*s sa Deniz u izolaciji – otkrila mu je Dalila.

– Da slušam ove budalaštine, konstantno… Ne mogu vas gledati. Tebe zajedno sa njima. Najviše volim da te ne vidim – smejao se Filip.

– Hajde, donesi mi one pare, jako sam nervozan. Šta će ti? Možda napravim pare – navaljivao je Car.

Podsetimo, dan pre Dalila Dragojević i Filip Car žestoko su se posvađali jer je Caru zasmetalo što ga Dalila više ne sluša slepo. On je čak Dalili pljunuo direktno u lice pet puta, a o toj surovosti Cara još se priča, a njih dvoje su već sad završili. kurir.rs

Odgovori