Njeni uslovi izazvali lavinu komentara: Milica iz Beograda TRAŽI MUŽA preko oglasa! (FOTO)

“Poštena, skromna djevojka, zdrava, obrazovana i ostvarena, od 25 godina, prijatnog izgleda, traži momka sličnih godina koji želi da se ostvari kao suprug i otac i da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima u životu”, glasi početak oglasa zalepljenog na banderu kojim jedna Milica traži muža.

U tom svom oglasu Milica je lepo napisala šta želi i naglasila da joj nije bitan ni fizički izgled, ni imovno stanje mladoženje već istinske vrijednosti na kojima bi trebalo da počivaju brak i porodica, pišu “Novosti”.

Osim toga Milica je oduševila prvo Beograđane a onda i ostatak Srbije jer u njenom oglasu nema ni v od virtuelnog. Međutim, iako joj to nije bila namjera, vrlo brzo je završila na društvenim mrežama gdje je njena objava sa bandere počela da se dijeli kao luda.

Milica dodaje i da joj je važno da kandidat bude pošten, vrijedan, zreo i stabilan muškarac koji želi porodicu. Osim toga, Milica traži nekog ko je “u kontaktu sa svojim osjećanjima”.

“Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih djevojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele…”, piše Milica i poziva momke da joj se jave na mejl adresu navedenu u oglasu uz obavezno motivaciono pismo u kojem bi udvarači trebalo da navedu zbog čega zaslužuju šansu za izlazak sa ovom Beograđankom.

Vrlo brzo Miličina odvažnost da nađe muškarca sa kojim će provesti život, ali i sve ono što je navela u oglasu oduševilo je korisnike društvenih mreža, koji su ga proglasili “najljepšim oglasom u Beogradu”, navodi se u “Novostima”.

“Svaka joj čast! Veoma originalna, pametna, hrabra… svaka joj čast, neka joj je sa srećom…bravo djevojko!”,

“Skidam kapu i svu sreću ovog svijeta”,

“Čovječe… ima još nade, možda još nismo skroz potonuli u ambis…”,

“Sa 25 godina djevojka tačno zna šta želi, akcenat je na porodičnim vrijednostima. Ja lično poznajem nekoliko takvih djevojaka ali je svakako hrabrost dati oglas i krenuti u klasifikaciju istih. Vjerujem da će se sve ostvariti, što željno priželjkujemo samo ne treba odustati niti spuštati kriterijume. I zato budi hrabra i dosljedna sebi, a onaj pravi će to prepoznati!”

“Svaka čast ovoj djevojci. Želim joj sreću i neka je Bog dragi čuva!”,

“Djevojke, budite kao Milica.. danas je biti Milica jako rijetko…i za svako poštovanje..”,

“Krenule mi suze od emocija da nas ima još normalnih. Svu sreću želim! Momci, pokažite se!!!”, pisali su korisnici. atraktiva.net

 

 

Odgovori