“ČUVARI PLAŽE” Aleksandra Prijović zapalila instagram novom slikom sa Floride! (FOTO)

Pjevačica Aleksandra Prijović poslije brojnih nastupa koje je imala odlučila je da ode na zasluženi odmor. Popularna pjevačica nedavno je promenila lokaciju, te je hladne zimske dane u Beogradu zamijenila za sunčanu Floridu.

Aleksandra je odatle redovno na društvenim mrežama dijelila fotografije u kojima se vidjelo kako uživa, a sada je riješila da fanove počasti i jednom svojom fotografijom sa plaže u Majamiju. Prija je sada pozirala u roze jednodijelnom kupaćem kostimu i tako pokazala zanosno tijelo.

Stajling je upotpunila bijelim kačketom, a koliko uživa van kuće dokazuje i njen širok osmijeh. Njeno poziranje fanovi su uporedili sa stilom čuvenih zvijezda iz “Čuvara plaže” , te su joj uputili i brojne pohvale.

– Čuvari plaže 2022. Prelijepa. Najljepša na svijetu – glasile su neke od riječi pohvala koje je dobila na račun svog izgleda.

Ona je na ovo putovanje otišla sa svojim partnerom Filipom Živojinovićem, a društvo im prave Lepa Brena i Aleksandrina mama Borka, a sudeći prema Prijinim storijima, oni su, između ostalog, uživali u čarima Diznilenda. atraktiva.net

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

 

Odgovori