Viktor Živojinović smuvao Zvezdu Granda: Ova pjevačica je nova snajka Lepe Brene!

Sin Lepe Brene odnedavno je u vezi sa bivšom “Zvezdom Granda” i jednom od najboljih drugarica Anastasije Ražnatović.

– Viktor je u julu prošle godine raskinuo dvogodišnju vezu sa manekenkom Sandrom Miljaković i želio je da neko vrijeme bude sam. Poslije nekoliko mjeseci momačkog života, desila mu se nova ljubav – priča Viktorov blizak prijatelj i otkriva gdje je Brenin sin našao novu djevojku.

– Viktor i Lena su se više puta sretali na zajedničkim privatnim proslavama, na kojima je ona bila angažovana da pjeva. Odmah mu se dopala, ali je odlučio da joj priđe tek nedavno i prizna joj da želi vezu s njom. Lena mu je rekla da takođe ima simpatije prema njemu i tako je sve počelo…

I Viktorova bivša djevojka Sandra krenula je dalje! Kako saznaje Informer, ona je preboljela Breninog sina pored fotografa Nemanje Novakovića.

– Sandra i Nemanja su ludo zaljubljeni i trenutno su na prvom zajedničkom odmoru u Meksiku. Svoju vezu objelodanili su na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije – priča izvor.

Lepa Brena kaže da ona i njen suprug Boba Živojinović ne tjeraju sinove da se ožene:

– Voljela bih da u Bobinom i mom životu sve ide po redu. Najljepše je kada sve ide logičnim slijedom. Mislim da je Stefan zreo momak da sam odlučuje o svojim emotivnim izborima, a za Viktora mislim da je još mlad. Ima samo 24 godine i tek mu predstoje izbori. informer.rs

Odgovori