Pet kćerki ostalo bez očeva: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Srbiji poginula dva prijatelja

Kolege i prijatelji, Goran Milosavljević (52) iz Kožetina i Zoran Vidojević (52) iz Aleksandrovca, koji su poginuli u stravičnoj nesreći u subotu na regionalnom putu Kruševac – Aleksandrovac, za sobom su ostavili supruge i pet kćerki.

Goran i Zoran su išli sa kolegama na posao tog kobnog jutra: Goran je vozio, Zoran je bio iza njegovog sjedišta, ništa nije slutilo epilog – navodi izvor.

U istoj sekundi su nastradali. Milosavljević, koga su prijatelji zvali Džoni, za sobom je ostavio suprugu i tri kćerke. Malo je tako pozitivnih i plemenitih ljudi kakav je bio Goran – objavljeno je u jednoj od brojnih oproštajnih poruka na popularnoj FB grupi NNNRO iz Aleksandrovca.

Zorana Vidojevića, porijeklom iz Koznice, oca dvije kćerke, u Aleksandrovcu gdje je živio, pamtit će samo po dobrom. Čestit čovjek i radnik, koji od posla nikada nije bježao. Od sudbine, kako se, nažalost pokazalo, nije ni mogao.

“Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu pokreće istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragične saobraćajne nezgode na potezu sela Pepeljevac i Lukavac kod Kruševca – navodi izvor Novosti. Izvor: Crna hronika

Odgovori