Najveća tajna Tanje Savić: Pjevačica varala muža s oženjenim pekarom iz okoline Beograda?

Tanja Savić varala je supruga Dušana Jovančevića s vlasnikom lanca pekara iz okoline Beograda, tvrde ljudi bliski pjevačici.

Kako kažu za Kurir, pjevačica je bila u tajnoj vezi prije pandemije koronavirusa. Nedugo nakon toga njen još uvijek zakoniti suprug je njihovu djecu odveo u Australiju. Savićeva je u vezu s bogatim biznismenom uplovila kada je uveliko imala probleme u braku i kada su svađe s Dušanom bile gotovo svakodnevne.

Ona je pekara upoznala na proslavi koju je on organizovao sinu za punoljetstvo, a na kojoj je Savićka pjevala. Oni su, kažu izvori, nakon proslave ostali u kontaktu, a ubrzo su uplovili u vezu, koju su krili od svih. Ipak, poslije nekog vremena pekarova žena je saznala da je muž vara pa ga je napustila.

– Taj čovjek je odlijepio za Tanjom, inače je pun kao brod! Poslije porodične proslave ostali su u svakodnevnom kontaktu, a onda su se ubrzo i vidjeli i započeli vezu. Tanja mu se žalila da ima problema s Dušanom, ali se plašila da ne ode u Australiju, što se kasnije i dogodilo. Ona se isto bila zaljubila. Stalno ju je obasipao pažnjom i poklonima. Kada je biznismenova žena saznala za ovu aferu, napustila ga je i odselila se, dok su njegovi sinovi ostali s njim. Bili su zajedno neko vrijeme, a kasnije ga je i Tanja ostavila, kako bi rješavala porodičnu dramu – navodi izvor upućen pjevačici, koji je do detalja upućen u priču.

Kako smo dalje saznali, ovo je najteže palo Dušanu, koji je odmah nakon što je čuo za supruginu prevaru otišao za Australiju, nakon čega se pjevačica upustila u pravnu borbu kako bi se njena djeca vratila u Srbiju, ali je i sama tvrdila da je Dušan manipulisao njom, kao i da je u Australiji upoznao novu ženu.

Ipak, da je jedan od razloga svađe i loših porodičnih odnosa Savićeve i Jovančevića upravo njena prevara, potvrdio je i njen još uvijek aktuelni suprug.

– Vrijeme, samo vrijeme, pa će vam sve biti jasno. Ona ide tako od jednog do drugog samo iz koristi, da bi opstala. Ona je prokleta, ne zna šta je ljubav i šta je život. Ona je rob sama sebi, vrijeme će da pokaže – izjavio je Dušan za Kurir svojevremeno, kada se saznalo za njenu novu vezu s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. kurir.rs

 

 

 

Odgovori