Kristijan na ivici suza zbog gubitka bebe: Srce je prestalo da kuca, nismo slutili da će nas ovo zadesiti!

Nedavno je odjeknula vijest da je Kristina Spalević u drugom stanju, a sada je Kristijan podijelio sa gledaocima da je ona dobila koronu i da je više puta prokrvarila. Naime, Kristijan je istakao da je njena trudnoća rizična i da im sada ostaje da sačekaju ultrazvučni pregled i da vide da li će se čuti bebino srce.

Nakon što je Kristina otkrila da je, nažalost, izgubila bebu, za Pink se oglasio Kristijan Golubović, koji je očajan zbog onoga što ih je zadesilo.

– Istina je, slomljeni smo. Kristina je prokrvarila, pozitivna je na koronu, imala je ovih dana visoku temperaturu. Bebino srce je prestalo da kuca. Silno smo željeli da dobijemo bebu, odmah smo objelodanili radosne vijesti, nismo ni slutili da će nas ovo zadesiti. To je bila jedina lijepa stvar koja nam se dogodila u posljednje vrijeme, a sad ovo. Ne znam ni šta da kažem, jako je teško. Moram da budem iz Kristinu, jako je loše zbog svega, a ni moje zdravstveni stanje nije dobro, imam problem sa plućima, iako nisam pozitivan na koronu. Bila je u drugom mjesecu trudnoće, očajni smo – poručio je Kristijan na ivici suza i s knedlom u grlu. pink.rs

Odgovori