Jelena Krunić nikad deblja sa krš frizurom i bez šminke: Bila je top riba, a ovako danas izgleda!

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Jelena Krunić svojim izgledom je iznenadila mnoge koji je nisu pratili otkako je izašla iz rijalitija prije nekoliko godina. Prema mišljenju mnogih, Jelena ne izgleda ni blizu onoga kako je ranije izgledala, a sudeći po fotografijama koje je prije nekoliko dana zabilježio paparaco, čini se da se prilično ugojila.

Inače, mnogi su i prethodnih mjeseci komentarisali kako se Jelena sigurno ugojila oko 10-ak kilograma, s obzirom na sadašnji izgled koji ljudi gledaju na Instagramu. Jelena se u jednom trenutku ošišala i na ćelavo, dok je ranije imala nadogradnju i kosa joj je bila duga, pa je nekoliko mjeseci bila u procesu puštanja kose, kako bi opet imala dugu kosu, po kojoj je prepoznatljiva.

Sada je fotografisana u skoro pa neprepoznatljivom izdanju sa viškom kilograma i izobličenim licem, koje je rezultat i brojnih estetskih intervencija kojim se godinama podvrgavala.

Naime, ona je došla u jedan frizerski salon u centru grada, kako bi stavila novu nadogradnju. Ona je bila vrlo raspoložena, pa se sve vrijeme smijala, plazila i snimala za svoje mreže, dok se spremala da za nekoliko sati postane dugokosa plavuša, čime se odmah pohvalila i na svom Instagramu. kurir.rs

 

Odgovori