HUSO BESAN NA DALILU: Car je trebao još 100 puta DA JE PLJUNE! Zaslužila je, opet se ponaša kao kur*a! ĐAVO JOJ JE UZEO PAMET!

Huso Mujić ponovo je strašno ogorčen i besan na svoju ćerku Dalilu, jer je obnovila vezu sa Filipom Carem, koga on ne može da podnese. U izjavi za Kurir ispričao je da mu je teško da gleda scene ljubavnika, koji su konstantno na ivici fizičkog sukoba, ali da ćerku ne žali jer je sama kriva za sve što se događa.

– Gledao sam sve, ali šta više da kažem? Sama je je kriva za sve što joj se događa i ne žalim je. Taman sam mislio da je malo došla sebi, ali ne vredi – tako je kad šejtan (đavo) uzme pamet i privuče nekog sebi. Nadao sam se da će se pomiriti sa Dejanom, da će nastaviti gde su stali, ali ne. Kad vidim tu nesreću iz Hrvatske, odmah počne da me steže u grudima, pritisak mi je visok, ne znam više šta da kažem. Žao mi je Dejana, skroz ga je uništila svojim ponašanjem. On Dalilu i dalje voli, ja sam u to siguran. Uvideće ona i sama da je Car jedan lažov, ološ i manipulator – istakao je razočarani Mujić.

On se dotakao i jučerašanje scene kada je Filip pet puta pljunuo Dalilu direktno u lice.

– Ne žalim je, to je i zaslužila kad se opet ponaša kao kur*a. Trebao je još 100 puta da je pljune. To nije muškarac kad tako nešto može da uradi jednoj ženi, ali to samo pokazuje njegovo pravo lice. Poubijaće se jednog dana tamo, jad i beda šta se radi – dodao je Dalilin otac.

Na kraju, on se osvrnuo i na vest da su Dragojevići oduševljeni što je Dejan počeo da sve više gaji simpatije prema Aleksandri, o čemu je Kurir već pisao.

– To radi da bi Dalilu učinio malo ljubomornom. Neće biti ništa od toga, on je pametan dečko. Verujem da Dejanovi likuju i da im je drago zbog svega, ali ne bi trebali. Ja ne branim Dalilu, to se zna, ali ovim samo pokazuju da je nikad nisu prihvatili, dok su moja vrata uvek bila otvorena za njih. Nek pričaju šta hoće – završio je Mujić.

Podsetimo, sinoć je u jednom trenutku u garderobi Car je čak pet puta pljunuo Dalilu i to direktno u lice.

– Jesi li jadna? – vikao je dok ju je pljuvao, a ona nemo, u šoku stajala.

Sandra Rešić i Matora pokušale su da ga smire.

– Sandra, lepo sam je savetovao! Je*em joj majku ku*vinu. Molio sam je da se smiri – pravdao se Car.

– Smiri se nervozan si, verujem da su neke stvari istinite – rekla je Sandra. – Lepo sam joj rekao na kauču da ne radi seljačke fore, rekao sam da ćuti da se mane svega. Ne, ona po svom! Čovek ide u pušionicu ona za njim, a lepo sam joj rekao da ne provocira. A ona sve radi na one jadne ku*vinske fore – nastavio je Filip.

– Pa i da pecne to je njen život, ne može ona sve da iskoreni za dan, nemoj preterivati – izjavila je Rešićeva. Kurir.rs/A.P.

 

 

 

 

Odgovori