DRAŠKO BI DA IMA DVE U ISTO VREME?! Sedi na DVE stolice, zvao Kiju na Kopaonik, pa otišao kod Tanje u Radinac…

Draško Stanivuković (28) navodno je pozvao Kiju Kockar (32) na Kopaonik, ali ona ga je odbila! Kako prenose domaći mediji, gradonačelnik Banjaluke ponudio je pevačici da idu na zimovanje! Draško je u tom periodu imao krizu u vezi sa Tanjom Savić (36), pa se setio Kije, s kojom su ga mediji povezivali prošlog leta.

Sve se to desilo nakon što je Kockareva u “Amidži šouu”, umesto Draška, kao najzgodnijeg političara, navela Sinišu Malog!

– Sa Sinišom sam dva puta bila u društvu. Ostavio je dobar utisak na mene, pravi je džentlmen. Upoznala sam i Draška, ali Siniša mi je ostavio bolji utisak. Osim toga, on je ministar finansija, a meni baš takav treba – rekla je Kija nedavno na Pinku.

To je Stanivukoviću navodno zasmetalo i odmah je pozvao Kiju!

– Rekao joj je da je trebalo da izabere njega kao najzgodnijeg političara! Kija se smejala i pitala ga da li je sa njim sve u redu. Pošto nije želela da se prepire, spustila mu je slušalicu – priča dobro obavešteni izvor.

Sagovornik dodaje da je Draško posle nekoliko dana poslao poruku Kiji.

– Pitao ju je kada je slobodna da dođe u Beograd i izvede je na večeru. Ona ga je odbila s izgovorom da ima dečka! Ma ona se ne bi videla sa njim ni da je slobodna. Ubeđena je da on samo hoće da bude viđen, ali i snimljen s njom – priča sagovornik i dodaje da je Draško toliko bio uporan da ju je pozvao i treći put, ali s novim predlogom:

– Nedavno joj je ponudio da zajedno odu nekoliko dana na Kopaonik. Tada je Kiji bilo jasno da on definitivno hoće da bude uslikan sa njom, pa mu je rekla: “Nemoj više da me zoveš, imam dečka! Neću nigde da putujem sa tobom, niti da se viđam.” Kad je shvatio da je ozbiljna, prestao je da je zove..

Stanivuković je nakon toga pozvao Tanju Savić! Pevačica se obradovala i odmah ga pozvala u svoje selo Radinac.

– Draško i Tanja su tada obnovili vezu. Tih dana nastale su i zajedničke fotografije koje su objavljivane u medijima. Tanja nema pojma da je njen momak malo pre nje zvao Kiju! – završava priču izvor. kurir.rs/informer

Odgovori