Ana Bekuta sve Mrkine stvari spakovala u crne džakove, a od jedne stvari nije mogla da se odvoji!

Ana Bekuta se trudi da nastavi dalje sa životom i obavezama nakon što je izgubila Mrku, ali kako vrijeme prolazi, njoj je sve teže!

Bekutine komšije sa Vračara kažu da je rijetko viđaju, a i kad je sretnu, to je samo u prolazu! Vidjeli su je posljednji put sa unukom Sonjom kada su iz stana iznijele nekoliko crnih džakova, a kako saznajemo, u njima je bila Mrkina garderoba koju je pjevačica dala u humanitarne svrhe.

– Ana je ispoštovala običaj da 40 dana ne dira ništa od Mrkinih stvari, jer kažu da je običaj da se tek nakon tih 40 dana iznose stvari pokojnika. Ani je bilo jako teško što se oprašta i od Mrkinih stvari, nju generalno sve podsjeća na njega i baš pati. Nije ona ni htjela ništa od toga da otuđi, ali su je natjerali Sonja i Branko jer vide da se sve više povlači u kuću i da je baš loše, pa su insistirali da se to izbaci i da se, koliko god da je teško, okrene novi list, i počne život iznova – priča Anina komšinica za Star.

– Stavile su Ana i unuka te crne džakove u gepek i nekud ih odvezle. Ne znam kome su poklonile, ali znam da nisu bacile te stvari, dale su kome će valjati. Ima jedna majica koja je bila Mrki omiljena, Ana je nju sačuvala, a ostalo je dala. Toliko mi je žao kad je vidim ublijedilu, ucveljenu, šta je sve ta žena preživjela, ali i dalje se drži, šta će, ima sina, unuke, oni su sa njom. Ima publiku koja je voli, mora da nastavi dalje. Čak je obećala Mrki da će biti jaka i da će ostati srećna kao i sa njim što je bila. Sve je još jako sveže, potrebno je vrijeme da sve dođe na svoje – završava Bekutina komšinica. Kurir/Star

Odgovori