Home Showbizz (VIDEO) NEMAJU STIDA NI OBZIRA PRED ZADRUGARIMA! Car pred punom sobom ljubio...

(VIDEO) NEMAJU STIDA NI OBZIRA PRED ZADRUGARIMA! Car pred punom sobom ljubio i grickao Dalilu, pružio užitak za pamćenje!

2471
0

(VIDEO) NEMAJU STIDA NI OBZIRA PRED ZADRUGARIMA! Car pred punom sobom ljubio i grickao Dalilu, pružio užitak za pamćenje!

Tokom emisije Pitanja novinara, progovorili su o svom odnosu, gde je Car otkrio da je neće napustiti i da će biti sa njom do kraja. Iako mu je ona nešto kasnije zamerila detalje njegovog izlaganja, njih dvoje su kao pravi ljubavni par završili u istom krevetu.

Filip je spremio krevet, a ona mu je ispunila želju da se više ne razdvajaju. Intrigantni par je razmenjivao nežnosti, ljubio se i grlio do ranih jutarnjih časova.

Filip Car je brže – bolje prigrlio Dalilu Dragojević, a onda je usledio pravi šok za zadrugare. On je počeo nju da gricka po uvetu i ljubi po vratu. Oni su totalno izgubili pojam o vreme, te bez kočnica razmenjivali nežnost! kurir.rs

Previous articleALEKS JE U LICU KAO BARBIKA, PRELEPA I PREZGODNA! Dejan Dragojević otvorio dušu o odnosu sa Nikolićevom, Dalila nemo posmatra!
Next article(VIDEO) BRUTALNI OKRŠAJ! JA SAM TE NAPRAVIO, JA ĆU TE I SRUŠITI: Mensur štipa i vuče maloletnu Milicu, ona se jedva BRANI!