U JEKU PRIČE O TRUDNOĆI SA POLITIČAREM: Evo gde se nalazi Tanja Savić i ko joj pravi društvo dok je Draško u žalosti

Vest da je Tanja Savić navodno trudna sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem odjeknula je kao bomba, a pevačica se o tome još nije oglašavala. Ona je sad na Instagram storiju objavila fotografiju i otkrila gde se trenutno nalazi.

“Evo me kod moje Ive”, napisala je Savićeva i otkrila da se nalazi u Cirihu.

Podsetimo, dok se Tanja i Draško nisu oglašavali povodom vesti da očekuju prinovu, a njen još uvek zakoniti suprug ostao je zatečen našim pitanjem:

– Da li je Tanja potvrdila da je trudna ili su to samo nagađanja medija? – upitao nas je šokirani Dušan, a onda dodao: – Ne želim da komentarišem ništa na tu temu dok se ona prva ne oglasi i ne kaže šta se dešava – završio je Jovančević i zamolio nas za razumevanje.

O odnosu Tanje Savić i Draška Stanivukovića već mesecima se nagađa u medijima, a nedavno je isplivala njihova zajednička fotografija na kojoj se vidi kako sede jedno do drugog u velikom društvu.

– Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost i da ne moram neke detalje o svom privatnom životu da iznosim? Ne moram da idem na poligraf ili ne znam ja šta. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze – poštujem. Ako nemate – poštujem i to – rekla je Tanja jednom prilikom. kurir.rs

Odgovori