Home Region Pevač optužen za UBISTVO devojke (18): Kraj plaže su zatekli užasan prizor,...

Pevač optužen za UBISTVO devojke (18): Kraj plaže su zatekli užasan prizor, reči majke kidaju srce

662
0

Pevač optužen za UBISTVO devojke (18): Kraj plaže su zatekli užasan prizor, reči majke kidaju srce

Engleski muzičar Kodi Eklend (24) se pojavio na sudu nakon što je optužen za ubistvo devojke koja je pronađena na plaži, prenosi Miror. Pevaču i gitaristi se sudi zbog smrti Bobi-En Meklaud (18) krajem prošle godine.

Njeno telo je pronađeno blizu plaže Bovisand na 16 kilometara od autobuske stanice u Plimutu. Njen nestanak sa tog mesta prijavljen je tri dana ranije.

Više desetina prijatelja i rodbine okupilo se ispred sudnice sa transparentima na kojima je pisalo “Pravda za Bobi-En”, a neki su nosili majice sa likom ubijene devojke.

Govoreći na bdenju nakon što je pronađeno telo tinejdžerke, njena majka Dona Meklaud je rekla da ona nikada neće biti zaboravljena. Glas joj je zadrhtao, ali je uspela da završi govor.

– Želela bih da se zahvalim svima što ste došli, u ime porodice. Lepo je što smo se svi okupili u ovim okolnostima. Nažalost, uzeli su nam našu prelepu Bobi-En, ali nikada neće biti zaboravljena -obratila se tada majka okupljenima na bdenju.

Polažući cveće neposredno pre bdenja u novembru, drugarice Eli i Samer rekle su da im je bilo muka kada su saznale šta se dogodilo.

– Osećam se užasno, bila sam prilično bliska sa Bobi, išla sam u školu sa njom, a takođe sa veoma bliska sa Lijem (njenim bratom) kome sam slala poruke sve ovo vreme – rekla je tog dana Eli. (objektiv.rs)

Previous article(VIDEO) Saznala da je dečko VARA, pa ga udarila tamo gde je NAJTANJI: Komšinica sve snimila
Next articlePenzioner (70) se zaljubio u pro*titutku, pa opako ZAŽALIO: Ostao je bez novca i u lokvi krvi