Progovorila majka kojoj su nudili 200.000 evra da PRODA sina (1): Rekla mi je da bi se UKLOPIO savršeno

Žena iz SAD uhapšena je prošle nedelje nakon što je navodno pokušala da kupi dete od jedne žene u prodavnici “Volmarta”, saopštila je policija. Rebeka Lanet Tejlor, 49, uhapšena je u utorak i optužena za kupoprodaju deteta, krivično delo trećeg stepena prema zakonima u državi.

Osuimnjičena je navodno 13. januara u gradiću Kroket prišla ženi sa bebom u autosedištu i jednogodišnjim sinom u kolicima. Tejlor je, kako se navodi, prokomentarisala plavu kosu i plave oči dečaka i pitala “za koliko bi mogla da ga kupi”, piše NBC na osnovu izjave iz policije.

Majka se prvo nasmejala misleći da se Tejlorova šali, ali joj je ona rekla da ima 250.000 dolara (oko 195.000 evra) u kolima i ​​da će toliko platiti za mališana. Kada je saznala da je nepoznata žena mrtva ozbiljna rekla joj je da nema tog novca za koji bi joj prodala dete i upozorila je da se kloni njenog sina.

– Tejlorova je rekla da bi joj se on savršeno uklopio i da je ona već duže vreme želela da kupi bebu – navela je majka u izjvavi pod zakletvom.

Ona je rekla policiji da je Tejlor bila sa drugom ženom, koja je pitala kako se zove dete, ali majka nije otkrila ime. Što je još jezivije, njih dve su navodno znale kako se dete zove i odmah mu se obratile imenom. (objektiv.rs)

Odgovori