Mama Bilja puca od sreće zbog Dejana i Aleks: Svaka je bolja od Dalile, dosta je manipulisala sa mojim sinom!

Dejan Dragojević, poniženi muž kojeg je supruga Dalila prevarila sa Filipom Carem u Zadruzi, odlučio je da krene dalje i nađe novu djevojku, cimerku Aleksandru Nikolić.

On je javno priznao da planira vezu sa starletom s kojom je sve bliži.

“Zaljubio sam se u Aleksandru, lijepo mi je s njom, prija mi kad provedemo vrijeme zajedno. Lijepa je, zgodna, zanimljiva. Za mene je Dalila prohujala s vihorom, neka se vrati Filipu.

Njegove riječi pogodile su Dalilu, koja je naprasno shvatila da ga voli i želi da se pomiri sa njih.

“Ne mogu da zamislim život bez Dejana, Volim ga. Ako bi on pristao, odmah bi se pomirila s njim”, govorila je Dalila prije neki dan, prije nego što se ponovo poljubila sa Filipom Carem.

Niko iz cimere iz Bijele kuće nije povjerovao Dragojevićevoj da zaista voli Dragojevićeva. Dejanova majka Biljana Dragojević presretna je što se njen sin konačno okanio Dalile i što više ne pada na njene laži.

“Dalila neka ostavi moga Dekija na miru i neka prestane da manipuliše s njim. Priča koliko ga voli iako na djelu pokazala da to nije tačno. Nikada ga nije ni voljela, svaka djevojka je bolja djevojka od Dalile. Zbog nje je povređivao sebe i umalo izgubio život”, rekla je Biljana. informer.rs

 

 

Odgovori