Home Showbizz (VIDEO) DALILA I CAR U CIK ZORE KRENULI U AKCIJU! Zadrugari i...

(VIDEO) DALILA I CAR U CIK ZORE KRENULI U AKCIJU! Zadrugari i bivši muž gledali njihove VRELE SCENE, a do juče ona kukala za Dejanom!

5168
0

(VIDEO) DALILA I CAR U CIK ZORE KRENULI U AKCIJU! Zadrugari i bivši muž gledali njihove VRELE SCENE, a do juče ona kukala za Dejanom!

Dalila Dragojević i Filip Car su sve prisniji. Dalila je, nakon što je završila sa spremanjem, otišla i legla pored Filipa Cara, u krevet Saleta Luksa, koji se nimalo nije pobunio zbog toga.

– Šta smo ustanovili na kraju? Hoćeš me slušati – pitao je Car.

– Hoću – rekla je Dalila. Nakon što su se izgrlili, počeli su da pričaju.

– Ne znam kako sam bila normalna kad sam spavala – rekla je Dalila.

– Ajde da vidimo dokle ćeš…Neke stvari možeš ispraviti radom – rekao je Car.

– Ko je tebe pokrao sinoć – pitala je Dalila.

– Bitno je da me sluša, jer ako ne sluša… – rekao je Car.

– Dođi Luks molim te da pričamo, treba nam treća podrška – rekla je Dalila.

Nakon što je otišao Luks, Dalila i Car su ostali totalno sami, pa se ona u jednom momentu “ugnezdila” kod njega. – Mi nismo ni svesni šta smo uradili našim porodicama, dobro ajde mi, ali oni…Dođi lepo da te zagrlim, da se zagrlimo – rekao je Car.

– Ti hoćeš da se poljubiš – rekla je Dalila.

– Ne, u obraz – rekao je Car.

Potom su započeli sa šaputanjem i razmenjivanjem nežnosti, gde je Car u jednom momentu uštinuo Dalilu za obraz.

Oni su dugo šaputali u krevetu, a onda se prepustili strastima pred svima i krenuli da se ljube, kao da nikada nisu ni raskidali. Budni zadrugari su ih posmatrali u čudu, a oboje su bili vidno raspoloženi zbog onoga što se ponovo dešava. kurir.rs

Previous articleUSRED SVADBE SAM REKLA MUŽU DA JE GOTOVO SA NAMA: Podnela sam zahtev za razvod jer je uradio NEŠTO sam mu rekla DA NIKAKO NE RADI!
Next articleBRUTALNA ŽENSKA TUČA U ZADRUZI! Viki nasrnula na Anu, čupala je i VUKLA po podu, Osmakčić navijao: NABODI JE! Veliki šef REAGOVAO!