UČESNICA ZADRUGE PRODAJE INTIMNE SNIMKE I FOTKE Snima se sa bračnim parovima, zaradila 10.000 dolara: “To mogu da vide samo pretplaćeni”

“Deniz je u rijalitiju pokazala da za nju granice ne postoje i da se ničega ne stidi! Ova akcija koju su ljudi videli sa Stefanom Mihićem nije ništa naspram onoga što ona radi napolju. Ono što niko ne zna jeste da se s bračnim parovima snimala dok imaju intimne odnose na nudističkim plažama. Jedno vreme se viđala s tri različita para i svaki put su putovali na iste destinacije.

To su plaže gde je zabranjeno da se drugi snimaju, ali sebe možete bez problema. Ona je tri klipa okačila na Onlyfans profil, ali to mogu da vide samo oni koju su pretplaćeni na mesečnom nivou”, rekao je izvor za “Rijaliti”.

Kako se navodi, Deniz je od pomenutih snimaka zaradila navodno preko 3.000 dolara, a novac je od ovog veb-sajta uplaćen na račun.

“Samo od tih snimaka s bračnim parovima Deniz je uzela preko 3.000 dolara. Na njima ima veliki broj pregleda, a ukupno je od ovog sajta zaradila preko 10.000 dolara. Ona je i dalje u kontaktu s ljudima s kojima ide na nudističke plaže, ali nikad nam nije pričala koje destinacije su u pitanju. Znamo samo da su dve plaže van Slovenije. Išla je jednom u Hrvatsku, tamo se snimala s parom iz Zagreba”, dodao je isti izvor. haber.ba

 

Odgovori