RADA MANOJLOVIĆ ZA 7 PESAMA UZELA 20.000 €! Kitili je evrićima na SVADBI u TUTINU, a na NJENU pesmu je uzela najviše bakšiša!

Pevačica Rada Manojlović je nedavno bila gošća na jednom slavlju u Tutinu, gde se pojavila po želji mladenaca. Tamo se latila mikrofona, a svatovi su je sve vreme kitili evrima. Kada je posle sat vremena završila nastup, sa svadbe je izašla bogatija za 20.000 evra!

– To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno – priča pevačica, koja nam je otkrila nešto više i o mladencima iz Tutina:

– Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja. Veoma sam zahvalna mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su baš mene izabrali da im uveličam najlepši dan u životu. Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole.

Rada je nastup u Tutinu počela pesmom “Ja nemam drugi dom” Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”. Kako saznajemo, ubedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu “Evropa” Stoje Novaković. Dok je pevala taj gastarbajterski hit, oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 evra!

Pevačica se dobro oparila i dok je izvodila numere “Za nas kasno je” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Kada je otpevala ovih sedam pesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd. kurir.rs/Informer

 

 

 

Odgovori