Home Showbizz DEJAN SE OPAMETIO, UDARIO KONTRU DALILI: Legao s Aleks u krevet, a...

DEJAN SE OPAMETIO, UDARIO KONTRU DALILI: Legao s Aleks u krevet, a onda Dragojevićku OTPISAO totalno! Evo gde ide posle rijalitija…

2102
0

DEJAN SE OPAMETIO, UDARIO KONTRU DALILI: Legao s Aleks u krevet, a onda Dragojevićku OTPISAO totalno! Evo gde ide posle rijalitija…

Dok su Dalila Dragojević i Filip Car razmenjivali strasti u njegovom krevetu, Dejan im je udario kontru, pa došao kod Aleksandre Nikolić, gde je proveo jutro.

– Najlepše ribe su Aleks, Marijana, Anđela i neki se*sipil ima Sanja. Čudna je – komentarisao je Dejan.

– Najlepša u licu definitivno je Deniz – zaključio je Krle. – Retko lepa devojka. Ali je neartikulisana, terapije… – nabrajao je Dragojević.

Njima je društvo pravio i Stefan Krstović Krle. Sve vreme su se smejali i upoznavali, a Dragojević je priznao koliko jedva čeka da se vrati u Veternik, kod porodice.

– Kad si izgubio nevinost? – pitala ga je Aleks. – 14, 15… Sa nekom komšinicom. Jao, kad uđem u Veternik… Jedva čekam da se vratim. Žao mi je što sam ispalio neke ribe. Jao, odlepiću šta mi se sve ovde izdešavalo – smejao se Dejan.

– Nećeš – rekla mu je ona.

– Hoćeš da treniramo zajedno? – pitala ga je Aleks. kurir.rs

Previous articleRADA MANOJLOVIĆ ZA 7 PESAMA UZELA 20.000 €! Kitili je evrićima na SVADBI u TUTINU, a na NJENU pesmu je uzela najviše bakšiša!
Next articleGOCA ŠAULIĆ OVO KRIJE OD DECE, DRUGARICA SVE OTKRILA: 3 godine prošlo kako je Šaban poginuo, a udovica svaki dan radi JEDNU stvar