Home Showbizz BRUTALNA ŽENSKA TUČA U ZADRUZI! Viki nasrnula na Anu, čupala je i...

BRUTALNA ŽENSKA TUČA U ZADRUZI! Viki nasrnula na Anu, čupala je i VUKLA po podu, Osmakčić navijao: NABODI JE! Veliki šef REAGOVAO!

907
0

BRUTALNA ŽENSKA TUČA U ZADRUZI! Viki nasrnula na Anu, čupala je i VUKLA po podu, Osmakčić navijao: NABODI JE! Veliki šef REAGOVAO!

Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić su se udružili protiv Ane Spasojević zbog splekte koje je napravila sa Marijanom Zonjić.

One su danas tokom dana se dogovorile da u radiju ispričaju kako je Marko na sinoćnoj žurki sve vreme posmatrao Marijanu i time izazvale ljubomoru u Viki koja je napravila ozbiljan karambol.

– Mrš je*em li ti usta da te je*em. Od vas poštenih ku*vi prostituke ne mogu – drala se Viki.

– Ajde nabodi je. Je*i joj majku u pi*ku joj je* – vikao je Makro.

Marko Osmakčić i Viktorija Viki Mitrović su nasrnuli na Anu Spasojević, a obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u Belu kuću i odmah razdvojilo ovaj trougao.

Veliki šef je doneo hitnu odluku da udari Viki i Marka po džepu zbog agresivnog ponašanja. Viki je kažnjena mesečnim honorarom, dok je Marko kažnjen tromesečnim. kurir.rs

Previous article(VIDEO) DALILA I CAR U CIK ZORE KRENULI U AKCIJU! Zadrugari i bivši muž gledali njihove VRELE SCENE, a do juče ona kukala za Dejanom!
Next article(VIDEO) KARLEUŠA PROVOCIRA U DUBAIJU! JK u crnoj haljini pokazala SVE ATRIBUTE, a niko nije skidao POGLED sa dubokog ŠLICA!