Home Showbizz ANA BEKUTA VIŠE NE ŽIVI SAMA! Otkriveno ko se uselio kod pjevačice...

ANA BEKUTA VIŠE NE ŽIVI SAMA! Otkriveno ko se uselio kod pjevačice i pomaže joj da prebrodi najteži period u njenom životu!

1931
0

ANA BEKUTA VIŠE NE ŽIVI SAMA! Otkriveno ko se uselio kod pjevačice i pomaže joj da prebrodi najteži period u njenom životu!

Ana Bekuta je krajem prošle godine izgubila svoju najveću ljubav i oslonac u životu, emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, s kojim je devet godina delila dobro i zlo. Živeli su zajedno u luksuznom stanu na Vračaru, posle čega je pevačica ostala sama, ali situacija se navodno promenila.

Ana Bekuta je govorila za medije da su joj u najtežim trenucima najveća uteha njeni unuci, a unuk Branko počeo je nedavno da živi s bakom.

Kako prenose domaći mediji, on pevačicu vozi na snimanja, budući da se nedavno vratila na javnu scenu i da svake nedelje ima snimanja Zvezda Granda, a takođe vodi brigu o tome da joj ništa ne zafali, pa ide i u nabavku.

Anine komšije nedavno su otkrile da je pevačica ponovo počela da izlazi iz kuće, nakon što danima nije izlazila posle Mrkine smrti. Ipak, rekli su tada da ni šminka ne može da sakrije bol u njenim očima. haber.ba

Previous articleŠto se događa s vašom probavom ako jedete banane? Postoji nešto čemu se niste nadali
Next articleUČESNICA ZADRUGE PRODAJE INTIMNE SNIMKE I FOTKE Snima se sa bračnim parovima, zaradila 10.000 dolara: “To mogu da vide samo pretplaćeni”