(VIDEO) POLJUBILI SE DALILA I CAR: Pravila haos zbog Dejana i Aleks, a sad u bivšem LJUBAVNIKU našla utehu! TANTE ZA KUKURIKU…

Filip Car i Dalila Dragojević celu noć su proveli zajedno u razgovoru dok je Dejan Dragojević završio u krevetu sa Aleksandrom.

Dalila i Car su se sve vreme gledali posle višesatnog razgovora i smejali jedno drugom, a onda je u jedenom momentu Filip poljubio Dalilu, i njih dvoje su ponovo uplovili u vezu.

Iako su oboje pripiti posle vesele žurke koja se održala sinoć u Zadruzi. Sve vreme su se jednom drugom žalili, prepucavali su se, a onda se i približili.

– Ovo je namerno. Moj bivši, leži u krevetu sa tvojom bivšom – rekla je Dalila. Ne bih ja tu mnogo komentarisao – rekao je Car.

– Priča se po kući da je Dejan bio sa Aleks u Bujanovcu dok je bio sa tobom u braku – dodao je Car. – Filipe ne lupetaj – rekla je Dalila. – Ma on je otišao od žene kojoj sam rak rana, kod žene kojoj sam rak rana – nastavio je Car.

– Ti čoveče nisi normalan – govorila je Dragojevićka. – Ma tebi bi bio haos da mene nema, ti si Tedi u ovoj priči, a ja sam Dalila. Tedi je pomeranac, a ti si pos*anac. Meni on nije jasan došla mu porodica, a on pita gde je pas, a da su ga doveli on bi doleteo do tebe – govorio je Car.

Nakon toga, Dalila i Car su se približili jedno drugom, a potom je ona njega uhvatila za ruku i još više privukla sebi. kurir.rs

Odgovori