Dečko je zaprosio, pa NESTAO bez traga: Zvala je njegovu porodicu i doživela još veće RAZOČARANJE

Kozmetičarka iz Dalasa Artris na TikToku je podelila kako ju je njen verenik napustio i izigrao samo nekoliko nedelja pre dana njihovog venčanja.

Kozmetičarka specijalizovana za trajnu šminku, tvrdila je da ju je njen bivši zaručnik odveo u Dubai da je zaprosi. Jednog dana razgovarali su telefonom o tome koliko se vole i koliko su uzbuđeni zbog svog velikog dana.

Idućeg dana, međutim, verenik je nestao i nikad se više nije javio. I dan danas, tvrdi ona, nije se čula s njim. Potpuno je ispario i nestao iz njenog života bez ikakvog objašnjenja.

– Prošle godine, moj verenik je nestao nekoliko nedelja pre našeg venčanja, a odveo mu u Dubai kako bi me zaprosio. Ostala sam skrhana i zbunjena. Odlučila sam da se posvetim svojim snovima kao trajna šminkerka u Dalasu. Ono što te ne ubije, čini te jačim – priseća se Artris.

U drugom video snimku, ona je odgovorila na neka od brojnih pitanja.

– Najčešće dobijam pitanje zašto neću da pokažem kako izgleda. Ne osećam potrebu da mu pokažem lice. Ovde se uopšte nije radilo o njemu, radilo se o tome da prebrodim težak period u životu i da svu tu energiju uložim u svoj posao – istakla je, a za bivšeg verenika kaže da ni dan-danas ne zna zašto je otišao i napustio je..

– Da li je mrtav? Jesam li razgovarala s njegovom porodicom? Naravno da sam pokušavala da dođem do njegove porodice. Da, on je živ prema onome što znam. Mahnito sam zvala njegove prijatelje i porodicu, svi su me samo upućivali dalje tako da je očito da su ga štitili i očito je imao neke druge stvari sa strane, tako da je to to – zaključila je Artris svoju neverovatnu priču. (objektiv.rs)

@beautybyartrice

Reply to @joliebathsheba

♬ original sound – Artrice | Permanent MUA

 

Odgovori