Nudila muškarcima odnose, a potom ih uvukla u OPAKU ZAMKU: Zbog onog što je radila ne gine joj robija

Život izvesne Kler Huli pratio je tragičan put od uzorne devojke do mračnog sveta dr*ge i pro*titucije. Ona je nekad bila jedan od savetnika za lepotu i stručnjaka za šminku u Debenhamu, ali život mame troje dece potpuno se preokrenuo i zašao u svet pro*titucije, her*ina i krek ko*aina.

Nekadašnja studentkinja počela je ničim izazvano da se druži sa dilerima dr*ge u Liverpulu i razvila zavisnost klase A koja joj je uništila život. Sada, nakon što je ove nedelje napunila 36 godina, proslavila je rođendan sama i u zatvoru, a osuđena je da je pokušala da namami ljude koji su joj plaćali za s*ks, da bi ih njen saučesnik opljačkao pod pretnjom nožem.

Zločin se dogodio a ona je pokušala pred sudom da se izvuče negiranjem, ali to poroti nije bilo dovoljno. Osuđena je na osam godina zatvora zbog pomenutih stvari i još šest krivičnih dela zbog operacije nabavke her*ina i krek ko*aina.

Njen osumnjičeni dečko Kevin Duti (30) iz Hol Rouda u Halu osuđen je na 12 godina zatvora nakon što je priznao pljačku i tešku provalu. Huli je prednjačila u okrutnim prestupima tako što je bi prišla muškarcima u ranim jutarnjim satima u oblasti Hesl Roud u Halu i ponudila im s*ks.

Obojicu muškaraca, u odvojenim incidentima u razmaku od nekoliko sati, namamila je u zamku gde je Dati naoružan nožem nasrnuo na njih i pod pretnjom ih odveo do bankomata kako bi mu dali željeni novac.

Huli se tokom suđenja pretvarala da nije imala pojma šta će Duti da uradi i da ju je to potpuno iznenadilo. Ona je, inače, majka tri devojčice i na društvenim mrežama bi se redovno hvalila da je brižna, pažljiva i nežna. Kako navode njeni poznanici, nikad ništa nije nagoveštavalo da će se uplesti u loše društvo i biti žrtva toga. (objektiv.rs)

Odgovori