NISI SE UDAVALA I NE ZNAŠ! Ceca isprozivala Šerifovićku, izbila nova SVAĐA u Zvezdama Granda!

Članice žirija “Zvezde Granda”, Ceca Ražnatović i Marija Šerifović često se prepiru tokom muzičkog takmičenje zbog kandidata i glasnja. Naime, ovog puta u sinoćnoj emisiji, one su se “pokačile” zbog kandidatkinje Šejla Hujdur i Kristijane Josić koje su odmerile snage u sinoćnom duelu.

Marijina kandidatkinja, Šejla, predstavila se pesmama „Kruna” i „Ne ostavljaj traga”, dok su izbor Milijeve takmičarke, Kristijane, bile numere „Sele moja” i „Afrika”. Ana Bekuta je jedina koja nije dala glas u ovom duelu, a zatim je obrazložila zbog čega je tako postupi.

– Nisam dala glas. Šejla dušo čuje se tvoj talenat, ali moraš mnogo da radiš da ne budeš agresivna dok pevaš, tu agresiju možeš da iskoristiš u nekoj teretani. Prva pesma je bila preagresivna, ja sam ovde držala uvo jer nisam mogla da te slušam, bilo je nepristojno da izađem i onda sam zapušila uši. Druga pesma je bila bolja interpretacija. Kristijana, ti si imala bolji stav večeras, bila si u službi pesama pokretom na sceni, ali to nije bilo ispraćeno glasom – rekla je Bekuta.

Snežana Đurišić je imala drugačije mišljenje, te istakla da je Kristijana agresivno otpevala prvu pesmu.

– Ne volim da komentarišem mišljenje kolega, ali ne slažem se da ste zalužile isti broj glasova. Šejla je bila apsolutno dominantnija – rekla je Snežana, sa čim se složila i Ceca koja je dodala da se Milijeva takmičarka nije srodila sa numerama koje je izvodila.

– Imajući u videu da je Šejla sama birala pesme i da se sama spremala ja sam zadovoljna. Ona je imala izuzeće jer se udavala. Nisam imala stoprocentno razumevanje, nisi morala da dođeš na dan svadbe, ali na dan kada se proba venčanica, mogla si – objasnila je Šerifovićeva.

– E, pa ne može, nisi se udavala i ne znaš – odbrusila je Ceca. Kurir.rs/I.B.

 

 

Odgovori