Home Magazin Zdravlje TUP I JAK BOL POKVARI VAM SVAKO JUTRO? 4 razloga zašto se...

TUP I JAK BOL POKVARI VAM SVAKO JUTRO? 4 razloga zašto se budite sa glavoboljom

452
0

TUP I JAK BOL POKVARI VAM SVAKO JUTRO? 4 razloga zašto se budite sa glavoboljom

Ovakav problem može da vam pokvari svaki početak dana, ali nemojte ga zanemarivati ukoliko se javlja često. U tom slučaju obavezno se obratite ljekaru!

Nesanica – Ono šta su naučnici pronašli jeste da nedostatak sna može da poruzrokuje migrene i tenzijske glavobolje. Ovakvo stanje smanjuje prag bola, pa ljudi postaju osjetljivi na migrene.

Dehidracija – Ono šta se preporučuje jeste da pijete dovoljno tečnosti jer to prija vašem cijelom organizmu. Ukoliko ne budete unosili dovoljne količine, mogu se desiti blage glavobolje kada ustanete, ali možda čak i jake kao i migrene, piše Glossy.

Hrkanje – Ako hrčete onda je najvjerovatnije da ćete se ujutru ponekad probuditi sa glavoboljom. Međutim, ne brinite! Glavobolja prouzrokovana hrkanjem traje najviše 30 minuta.

Mamurluk – Često ujutru posle burne noći, ako ste konzumirali velike količine alkohola, to vas na početku dana može dovesti do glavobolja. Tako da onda kontrolišite konzumiranje alkohola. (novi.ba)

 

Previous articleDevojčicu uhvatila MEĆAVA, tražili je ceo dan: Onda su je zatekli sa PSOM i šokirali se zbog ovog prizora
Next articleAKO SE OVAKO ZNOJITE U ZIMSKIM MESECIMA, ODMAH KOD LEKARA: Verovatno bolujete od ovog!