Martina umirala u najgorim mukama, a onda se dogodilo ČUDO: Muškarac pre zločina izgovorio jezive reči

Nasilnik Stiven Vud (54) iz Liverpula izbo je svoju devojku, 29-godišnju Martinu Tarner 29 puta, a zatim je zaključao u kuću i pustio da iskrvari nasmrt i umre u bolovima i mukama. Srećom, policija ju je pronašla u poslednji čas i odvezla je u bolnicu.

Vud, koji ima bipolarni poremećaj, nasrnuo je na devojku nakon što mu je ona rekla da će izaći kasnije tog dana. Verujući da ne želi da provodi vreme sa njim, on je tada uzeo nož iz kuhinjske fioke i potrčao na nju s leđa, ubovši je tako snažno da je sečivo puklo, navodi se u saopštenju policije, prenosi Liverpool echo.

Vud je tom prilikom uzeo drugi nož i nastavio da napada devojku sa kojom je dve godine bio u vezi. Martina je zapomagala i molila za život, ali joj je Vud rekao: “Moram da te dokrajčim, neću idem u zatvor zbog tebe”.

Tek nakon što je izvršio zločin, pozvao je sina i rekao mu da je uradio nešto strašno, a u tim trenucima zaključao je kuću i otišao, ostavivši Martinu da umre. Sin je pozvao policiju, a kada su došli na lice mesta, morali su nasilno da uđu pošto je Vud sakrio ključ.

Zatekli su teško povređenu Martinu sa 29 uboda nožem, svuda po telu. Hitno su je prevezli u bolnicu, gde su lekari uspeli da joj spasu život u poslednjim trenucima. Kad je shvatio šta je učinio, Vud je pokušao samom sebi da oduzme život, ali ga je policija pronašla i preduhitrila.

Odvezli su ga u bolnicu gde su utvrđeni njegovi psihički nedostaci i poremećaji, a nakon što se oporavio, uhapšen mu je i određen pritvor. (objektiv.rs)

Odgovori