ZOLINA MAJKA POBEGLA IZ DERVENTE? Od sramote otišla iz stana, Bosina komšinica sve otkrila: Svi je pitaju kako izdržava!

Javnost bruji o video snimku Miljane Kulić koja je u Doboju na groblju živog ”sahranila” bivšeg dečka, Lazara Čolića Zolu. Naime, ona se zavila u crninu, ponela crno – belu fotografiju Zolinu i otišla na groblje na kako je ona rekla četrdesetodnevni pomen, a ovo je veoma uznemirilo njegovu majku Bosu.

Stan u Derventi u kom živi Zolina majka je navodno prazan, saznaje Republika.rs, a od Bose navodno nema ni traga ni glasa.

Njena komšinica je navodno otkrila da je otišla u selo kako bi se sklonila od svega, kao i da joj nije ni malo prijatno kada vidi šta sve radi Miljana Kulić.

– Zolina majka je u selu. Malo se sklonila od ljudi. Svi je pitaju kako izdržava. Još kad smo videli šta je Miljana uradila sa slikom na groblju… Nije ni jednoj majci svejedno kad vidi tako nešto. Šta će jadna… nije bila dobro ni kad mu je Miljana glavu razbila često su je tih dana vodili u Hitnu. Kurir.rs/Republika.rs

 

 

Odgovori