OTAC MAJE MARINKOVIĆ U ŠOKU, SAZNAO ŠTA JE MAJA URADILA: Ne javlja mu se na telefon već 2 dana!

Maja Marinković i Milan Janković Čorba ponovo su zajedno! Ubrzo nakon što je Maja diskvalifikovana iz “Zadruge”, rijaliti je napustio i Čorba, koji je u Beloj kući boravio kratko, kao specijalni novogodišnji poklon za nju i Taru Simov, koje su ga dozivale u “Zadrugu”

A onda su, uprkos svađama u rijalitiju, obnovili kontakt i zakazali tajni susret u njegovom rodnom Šilovu na Kosovu i Metohiji! Pozvali su Majinog oca Takija Marinkovića kako bi mu čestitali na novom-starom zetu, međutim, on se trudio da ostane uzdržan i ne komentariše ništa.

– Nemam pojma ja o čemu se tu radi, iskreno da vam kažem. Eno je, uživa već dva dana tamo, nije mi se ni javila na telefon. Samo mi je uvalila da čuvam Lea – požalio se Taki koji, iako se ranije žalio na Čorbu, sada ništa ne želi da priča kako ne bi nervirao ćerku.

Nikakve komentare ne dajem, zovite Maju Marinkovic. Kad je ona na slobodi, nikakve komentare ne smijem da dajem, to mi je strogo zabranila. Ljuti se! Rekla mi je da joj se ne miješam u njen izbor, rekao sam ja onda ni da se ona meni ne miješa u moje izbore. Ima 25 godina, sama odlučuje šta će da radi. Ništa ne komentarišem jer oni se posvađaju, pa pomire, a ja ispadnem j*bena stranka – iskren je bio Marinković, a da li će Čorba biti konačni izbor njegove ćerke ili samo romansa kratkog veka, ostaje da vidimo. haber.ba

Odgovori