“Moj najveći oslonac” Ovako izgleda Biljana, rođena sestra Tanje Savić (FOTO)

Poznata pjevačica Tanja Savić ima rođenu sestru Biljanu, koja je izabrala drugačiji život od sestre. Biljana, naime, vodi povučen život i odnedavno ponovo živi sa Tanjom i njenim sinovima u Smederevu, a pjevačica s vremena na vrijeme podijeli neki zajednički snimak ili sliku.

Tanja i Biljana jako liče, pa nije rijetko da ih mešaju, dok je muzička zvijezda u više navrata pričala kako joj je sestra najveći oslonac u životu.

– Moja sreća, moja radost. Moj najveći oslonac. Sestra – navela je jednom Tanja na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja je, podsjetimo, nedavno priznala da je raskinula vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

– Plakala sam u zagrljaju sestre u ponoć jer sam se setila kako smo dočekale prošlu godinu u mom stanu same. Tada deca nisu bila sa mnom i bilo mi je jako teško. Ovog puta sam plakala od sreće što sam to ostavila iza sebe, a ponovo smo zajedno svi sada – kazala je Tanja koja je mnogo toga naučila od godine koja je iza nas pa očekuje da joj ova bude lagodnija.

– Samo da smo živi i zdravi sve će polako doći. Prethodna godina me je naučila da čovjek treba da ima kontakt sa lošim ljudima da bismo vidjeli ko smo zapravo mi. Ne možemo da spoznamo sebe ako nas neko ne zgazi. Tek onda, ako se poslije toga dignemo, znamo ko smo. Ja sam nekako mnogo toga lijepog izvukla iz svega što mi se dogodilo – rekla je Tanja tad. atraktiva.net

Odgovori