Emina na sudu sa Mustafom zbog 20 miliona eura: “Bijesna je jer pokušava da je ostavi bez ičega”

Pevačica Emina Jahović navodno je na sudu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom zbog imovine vredne 20 miliona eura. Naime, Emina će se danas, 20. janura, na sudu u Istanbulu suočiti sa turskim pop pevačem, sa kojim već tri godine ne može da se dogovori kome će posle razvoda pripasti kuća i muzički studio.

Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu vredne 16 miliona evra i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

– Emina je besna na Sandala jer pokušava da je ostavi bez ičega iako su u braku bili deset godina. Problem je što Mustafa traži da se te dve nekretnine prodaju i da veći deo novca od prodaje pripadne njemu! Emina je zato angažovala nekoliko advokata koji će pokušati na sudu da dokažu da je reč o imovini stečenoj u braku, koju ne može da otuđi bez njene saglasnosti – priča dobro obavešteni izvor i dodaje da Emina ne želi da napusti kuću u kojoj su živeli sa sinovima Jamanom i Javuzom.

– Ta vila je jedna od najlepših u Turskoj. Ima dva bazena, golf teren, teretanu, šest spavaćih soba i prelep pogled na grad. Emina traži da tu nastavi život sa dečacima, dok Mustafa želi da je proda i kupi stanove. Pored luksuzne vile, pevači ratuju i oko muzičkog studija, koji su zajedno kupili za četiri miliona evra – rekao je izvor.

– Emina je u njemu provodila najviše vremena i tu su nastale sve njene pesme poslednjih godina. Zato smatra da studio treba da joj pripadne posle razvoda. Dosta je uložila u njega i ni u najgorem košmaru nije mogla da sanja da će Mustafa pokušati da joj ga oduzme. Sve što je zaradila u braku od pesama, reklama i kozmetičke linije stavljala je na zajednički račun u banci. A za to vreme je Mustafa svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko sem njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine – objašnjava sagovornik za Informer.

Podsetimo, Mustafa Sandal (52) ponovo staje na ludi kamen. Pevač će se uskoro oženiti dve decenije mlađom devojkom Melis Sutšurup (32), pišu turski mediji. Sandal je već dve godine u vezi sa mlađanom lepoticom, ali su tek nedavno počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti. haber.ba

Odgovori