Home Showbizz PRVA SLIKA JELENE KARLEUŠE NAKON SKANDALA SA TOŠIĆEM: Spakovala kofere i otišla,...

PRVA SLIKA JELENE KARLEUŠE NAKON SKANDALA SA TOŠIĆEM: Spakovala kofere i otišla, A OVAKO IZGLEDA

2262
0

PRVA SLIKA JELENE KARLEUŠE NAKON SKANDALA SA TOŠIĆEM: Spakovala kofere i otišla, A OVAKO IZGLEDA

Domaća javnost i dalje bruji o odnosu i braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, budući da je pevačica svog supruga prijavila da ju je navodno pljunuo, a potom i ošamario, na Božić, sedmog januara.

Fudbalski menadžer se putem Instagrama objavio i saopštio da je svađe među supružnicima bilo, ali da o nasilju nema ni govora, ali je Tošić svakako dobio zabranu prilaska supruzi u trajanju od 30 dana.

Karleuša se nekoliko puta od incidenta oglašavala, takođe putem Instagrama, a uglavnom su njene objave bile vezane za nastup koji će održati prekosutra, tačnije 21. januara u Dubaiju, prenosi Srbijadanas.com.

Jelena je i danas objavila storije posvećene nastupu koji željno iščekuje, a kako vidimo, spakovala je kofere i uputila se u Arapske Emirate sa svojim menadžerom Zoranom Birtaševićem. S druge strane, Tošić danas slavi rođendan, te na svom profilu objavljuje čestitke koje mu stižu od prijatelja i fanova širom svijeta, ali Jelenine nema nigdje.

Da li će supružnici uspjeti da izglade odnose, i nakon još jedne krize spasu svoj brak, ostaje da vidimo. novi.ba

Previous articleZOVU JE ‘DRVO NOVCA’: Pogledajte gdje trebate staviti OVU BILJKU i novčanik će vam biti PUN PARA DO VRHA!
Next articleNOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u parama