Pogledajte kako UPLAKANA Maja priča o Mateju: “To mi je najveća MUKA, bar da me je obavijestio”

Maja S, misteriozna Splićanka sa kojom je Matej Periš (27) ostvario posljednji kontakt kada je kobne večeri pozvao iz kluba “Gotik”, kaže da joj je najžalije što se Perišu nije javila u pozivu koji je imala u 22.29 časova.

Nakon što je informacija da je ona Matejev posljednji kontakt izašla u javnost, ona je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se, sve do sada. Kako kaže Maja S. sada se kaje jer se nije javila na Perišev poziv.

– Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavijestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gdje da idu i šta da rade – rekla je uplakana Maja S. u emisiji Exploziv na TV Prva koja će se emitovati večeras.

Ona je u naš glavni grad stigla prije Periša, a kako su hrvatski mediji pojasnili, riječ je o djevojci koja redovno posjećuje noćne klubove i beogradske kafiće, te se vjerovalo da ju je Periš upravo zbog toga i kontaktirao, vidjevši na društvenim mrežama da je u Beogradu.

Ovo je prvi put da je Splićaka izašla u javnost i rekla bilo šta o Periševom nestanku, a njen otac je prethodno demantovao informacije koje su se pojavile u medijima, da joj je oduzet pasoš i da ne može da izađe iz Srbije.

Podsjetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra nakon što je istrčao iz kluba “Gotik” u Beton hali. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere i utvrđeno je da je on trčao beogradskim ulicama iako ga niko nije jurio. Samo u jednom trenutku pokušao je da zaustavi taksi, a onda je produžio do restorana Savanova gdje mu se gubi svaki trag. Potraga za njim traje već 20 dana, prenosi Objektiv. haber.ba

Odgovori