Home Magazin Zanimljivosti NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u...

NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u parama

2471
0

NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022. GODINE: Samo će 1 znak plivati u parama

Kako smo u Novu godinu ušli sa retrogradnom Venerom i Merkurom, sigurno je da nam februar donosi veliko olakšanje jer ove planete kreću naprijed, pa će se to osjetiti i na finansijskom planu

Saznajte kakva situacija vas očekuje na finansijskom planu. Jupiter je u Ribama,a Merkur prestaje da bude retrogradan 3. februara, što znači da nas očekuje veća stabilnost na svim poljima.

OVAN – Uran u drugom polju donosi vam promjenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK – Retrogradni Merkur kreće 3. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI – Februar je odličan mjesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da riješite pitanje nasljedstva.

RAK – Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće donijeti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV – Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se mijenja i februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DJEVICA -Vi ćete biti NAJUSPJEŠNIJI u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru.

VAGA – Masr u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA – Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRIJELAC – Venera u drugom polju koja kreće naprijed donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara.

JARAC – Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA – Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE – Jupiter u vašem znaku donosi vam uspjeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam donijeti dodatni novac. novi.ba

Previous articlePRVA SLIKA JELENE KARLEUŠE NAKON SKANDALA SA TOŠIĆEM: Spakovala kofere i otišla, A OVAKO IZGLEDA
Next articleSLIKA KOJA TOPI SRCE Dječak svojim tijelom štiti psa od kiše (FOTO)