(VIDEO) DALILA DOŽIVELA POMRAČENJE: Slomila vrata, LUPALA na kapiju, hoće KUĆI, Car van sebe: Vodite je u LUDNICU! HAOS

Dalila Dragojević doživela je sinoć nervni slom nakon svađe sa Dejanom Dragojevićem, a reči Filipa Cara su je slomile, pa je odjurila u spavaću sobu i krenula da lomi vrata i udara iz sve snage.

– Ja nemam živaca za ludilo i histerisanje. Hoćeš me poslušati? – pitao ju je Car.

– Neću – rekla je Dalila koja je vrištala iz sveg glasa i plakala, dok su zadrugari pokušavali da je smire.

– Dobro, zdravo – rekao je on, pa napustio sobu.

Iako je spustila loptu i smirila se, Dalila Dragojević je ubrzo ponovo pala u histeriju, pa krenula na kapiju, gde je priredila jezive scene. Filip Car je pokušavao da je uteši, ali ga je ona konstantno terala od sebe:

– Skloni se, skloni se! – vikala je Dalila.

– Vodite devojku u ludnicu – pobesneo je Car.

– Pustite me kući, pustite me! Sklonite ga! – nastavljala je ona.

– Šta ti radim, šta sam ti napravio? Meni želi savest da se dira, da se ja loše osećam – šokiran je bio Filip.

Car se vratio u Belu kuću, pa nastavio da histeriše i govorio kako Dalila manipuliše Dejanom, ali i njime.

Dejan Dragojević je bio napolju kada se Dalila Dragojević zaletela na vrata garderobera i lupala. Ušao je u Belu kuću i čuo od zadrugara šta se desilo pa se zbunio novonastalom situacijom.

– Šta se sad desilo? Šta sam rekao? – pitao je Dejan. – Ma pusti. Nemoj da ideš tamo slučajno, pusti – rekao je Mića. – Ne znam gde da odem. Ako odem tamo, rascepaće mi glavu – nasmejao se Dejan.

– Ne mogu da funkcionišem tak što će neko na moj komentar stano neko da lupa. To što sam zaplakao na komentar Ša jer sam ja to njoj govorio non stop, a ona meni kaže da je to blam veka. Ja ni reakciju ne mogu da imam – nastavio je Dejan.

Razumem da je voliš, ali moraš da prekineš sve. Samo neka ti Bog da zdrav razum i zdravu pamet. Na žurki mi te je bilo mnogo žao stvarno – govorio je Đole. Ne mogu ja da budem ja, jer nemam uslove za to. Mene sad kopka da vidim šta je, ali znam da je to problem u najavi – dodao je Dragojević. kurir.rs

Odgovori