Pričaju da su raskinuli, a viđeni u gradu zajedno: Baka Prase i Anja Bla obmanjuju javnost!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, po svaku cijenu želi da bude u centru pažnje, a posljednja stvar u nizu koju je uradio kako bi se o njemu pričalo jeste inscenirani raskid sa Anjom Bla! Jutjuber i influenserka iz Bosne viđeni su prije nekoliko dana zajedno u srpskoj prijestonici, u jednom restoranu, saznaje Kurir.

Očigledno je da je Baka izgubio na popularnosti u posljednje vrijeme, a zbog negativnog marketinga je ostao i bez određenog broja pratilaca.

Kako mu biznis s Jutjubom i sponzorima ne bi stao i smanjio zaradu, Ilić je smislio novu ideju – da obmane javnost i izmisli raskid sa Anjom Bla, s kojom je oko godinu dana u vezi. Jutjuber je o ovom navodnom rastanku odmah obavijestio javnost, što je zaintrigiralo njegove pratioce i fanove, koji su mu povjerovali i odmah pružili podršku.

– Anja i ja smo raskinuli… Nije nikakav prenk, samo eto… Jednostavno smo došli do tačke gdje se više nismo slagali najbolje i naša veza je naletjela na zid. I dalje se volimo i oboma nam je mnogo teško, ali to je život. Odlazak u Amsterdam nam je bio oproštajni put – napisao je on.

Mnogi su odmah posumnjali u njegovu iskrenost, s obzirom na to da mu nije prvi put da na sličan način želi da privuče pažnju, o čemu se spekulisalo na društvenim mrežama. Nizali su se komentari da će sada otići u medijsku ilegalu, da će kroz nekoliko dana objaviti video u kom govori o tome koliko mu je teško, čime će se vratiti na velika vrata, te da će onda poslije nekoliko nedjelja objaviti i da su se pomirili.

U prilog sumnjama da je sve laž govori i informacija da je Ilić prije nekoliko dana viđen u Beogradu u jednom prijestoničkom restoranu, i to u društvu Anje. Njih dvoje su ručali zajedno, razgovarali i smijali se sve vrijeme, a po riječima izvora koji se zatekao u lokalu, bili su jako bliski. Poslije sat vremena provedenih u restoranu, Anja i Baka su se pokupili i njegovim automobilom odvezli u pravcu zgrade u kojoj on živi u centru grada.

Interesantno je i da je Anja, koja je trenutno navodno u Bosni, prethodnih dana postavljala na Instagram stori slike i snimke dok se vozi u luksuznim kolima sličnim ili istim kao ona koja vozi Baka.

– Samo budala može da povjeruje da su raskinuli Baka Prase i Anja, a ona svaki dan stavlja stori kako se vozi u G klasi – jedan je od komentara na Tviteru. kurir.rs

 

 

Odgovori