PODMETNULA MU JE PAPIR I NA PREVARU SE RAZVEO: Goca nije više mogla da trpi OVAKVOG Šabana, a onda ju je 17 dana KUMIO i MOLIO…

Šaban Šaulić i klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije. A skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, čitav slučaj dobiće svoj sudski epilog i to upravo na krsnu slavu udovice kralja folka Gordane.

Ročište na kome će po prvi put pred lice pravde biti izveden Turčin Alsin Levent zakazano je za 20. januar, upravo na Svetog Jovana.

Čitava porodica Šaulić će otići za Nemačku da bi prisustvovali suđenju koje već izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

Ovo će biti prvi put da će se porodica sresti licem u lice sa čovekom koji je usmrtio Šabana, a Gordana Šaulić je povodom svega ovoga izjavila za Telegraf.

– Verujemo u sud u Nemačkoj i nadamo se maksimalnoj kazni, ali koliko god da bude osuđen, ništa ne može vratiti našeg supruga, oca i dedu Šabana niti umanjiti tugu i bol koje osećamo. Dve porodice su zavijene u crno i ostaju da žive sa tim doveka.

Podsetimo, Gordana i Šaban su bili u braku 43 godine, a jedno prilikom pevač je otrkio i da su jedno vreme bili razvedeni i da se on njegovom Gordanom ženio dva puta! Naime, zbog nekadašnjih čestih kasnonoćnih provoda, jednom prilikom sačekan je kod kuće rečima: “Ako ćeš ti tako, aj’ mi da završimo”.

“Nisam mislio da će ozbiljno da shvati. Potpišem nešto, ono zahtev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigde. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana”, objasnio je jednom prilikom Šaban.

Čitav album “Kafanska noć” iz 1985. godine posvetio je supruzi, posebno pesmu “Gordana”, jer su u tom trenutku bili razdvojeni.

U braku, Gordana i Šaban dobili su ćerke Ildu i Sanelu, kao i sina Mihajla. kurir.rs

Odgovori