Home Region (VIDEO) AJDE SAD USTANI: Novi detalj u istrazi nestalog Mateja iz Splita...

(VIDEO) AJDE SAD USTANI: Novi detalj u istrazi nestalog Mateja iz Splita SILAZI NIZ STEPENICE, A ONDA SE ČUJE NEPOZNATI GLAS?

5021
0

(VIDEO) AJDE SAD USTANI: Novi detalj u istrazi nestalog Mateja iz Splita SILAZI NIZ STEPENICE, A ONDA SE ČUJE NEPOZNATI GLAS?

Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ušla je u 18 .dan.

Matej je u glavni graad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavio doček nove 2022. godine, a provod u beogradskom klubu “Gotik” pretvorio se u noćnu moru. O tome gde je nestao već više o dve nedelje samo se nagađa, a policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

U medijima su se nedugo nakon Matejevog nestanka pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se nestali Splićanin vidi kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Srpska policija objavila je i rekonstrukciju događaja i trenutno se pokušava otkriti razlog zbog koga se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

Na snimku koja se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod “Savanove”, a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Stranica “Nestali Matej Periš” navela je da se na tom snimku – koji je nastao nešto pre tri sata u noći nestanka – nalazi možda “najveći detalj koji je svima promakao”.

Na devetoj sekundi snimka čuje se uzvik nepoznate osobe, verovatno ženske, koja govori:

– Hajde sad ustani!

Policija tek treba da proveri da li se radi o autentičnom zapisu.

Mladi Matej Periš iz Splita, podsetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba “Gotik” u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag. (Kurir.rs)

 

 

Previous article(VIDEO) Baka iz Španije postala hit, nakon što je pogriješila red “Kakva utakmica, ja sam ovdje zbog vakcine”
Next articleSMEJU SE, NARUČUJU PIĆE, KOMENTARIŠU KOLIKI JE RAČUN A MATEJA NEMA: Najnoviji stori Periševog prijatelja kruži mrežama (FOTO)