(VIDEO) AJDE SAD USTANI: Novi detalj u istrazi nestalog Mateja iz Splita SILAZI NIZ STEPENICE, A ONDA SE ČUJE NEPOZNATI GLAS?

Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ušla je u 18 .dan.

Matej je u glavni graad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavio doček nove 2022. godine, a provod u beogradskom klubu “Gotik” pretvorio se u noćnu moru. O tome gde je nestao već više o dve nedelje samo se nagađa, a policija i dalje pretražuje Savu i Dunav.

U medijima su se nedugo nakon Matejevog nestanka pojavili snimci sa nadzornih kamera na kojima se nestali Splićanin vidi kako trči beogradskim ulicama u majici kratkih rukava. Srpska policija objavila je i rekonstrukciju događaja i trenutno se pokušava otkriti razlog zbog koga se Matej u laganom trku kretao baš prema restoranu “Savanova”.

Na snimku koja se i ranije pojavio na društvenim mrežama vidljivo je Matejevo spuštanje stepenicama kod “Savanove”, a šta se dogodilo nakon toga ostaje nepoznato.

Stranica “Nestali Matej Periš” navela je da se na tom snimku – koji je nastao nešto pre tri sata u noći nestanka – nalazi možda “najveći detalj koji je svima promakao”.

Na devetoj sekundi snimka čuje se uzvik nepoznate osobe, verovatno ženske, koja govori:

– Hajde sad ustani!

Policija tek treba da proveri da li se radi o autentičnom zapisu.

Mladi Matej Periš iz Splita, podsetimo, nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga Periš je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba “Gotik” u kojem je bio sa društvom i od tada mu se izgubio svaki trag. (Kurir.rs)

 

 

Odgovori