Home Region SMEJU SE, NARUČUJU PIĆE, KOMENTARIŠU KOLIKI JE RAČUN A MATEJA NEMA: Najnoviji...

SMEJU SE, NARUČUJU PIĆE, KOMENTARIŠU KOLIKI JE RAČUN A MATEJA NEMA: Najnoviji stori Periševog prijatelja kruži mrežama (FOTO)

4052
0

SMEJU SE, NARUČUJU PIĆE, KOMENTARIŠU KOLIKI JE RAČUN A MATEJA NEMA: Najnoviji stori Periševog prijatelja kruži mrežama (FOTO)

BEOGRAD – Na storiju Instagram naloga jednog od drugova nestalog Splićanina Mateja Periša, koji je s njim bio u Beogradu za Novu godinu, pojavio se snimak na kom se vidi kako društvo koje sedi u kafiću, naručuje piće, uživa u zalasku sunca i grohotom se smeje.

U jednom trenutku čuje se i uzvik koliki je račun koji je konobar doneo.

U hrvatskim medijima pre nekoliko dana preneti su i komentari sa društvenih mreža na račun istog Matejevog druga koji sudeći po slikama voli dobar provod, skupa pića, brze motore i luksuzne automobile.

– Lipi su ti prijatelji, dok je Matej boga pitaj di, oni se zabavljaju i pijuckaju vino – objavjeno je tada na Instagramu povodom posta koji je u međuvremenu izbrisan a na kojem se navodno videlo kako po povratku u Split ista osoba drži u ruci čašu vina dok se u Beogradu traga za nestalim Matejem.

Instagram korisnici iz Hrvatske su pre nekoliko dana u komentarima pisali i da su Matejevi drugovi i posle nestanka svog druga objavljivali na mrežama fotografije provoda u Beogradu što je izazvalo gnev mnogih komentatora koji nisu mogli da razumeju takvo ponašanje…

– Ljudi moji, to su mu prijatelji, deca lovatora… Za dotične se zna da vole divljati po Splitu i okolnim mestima, brza auta, skupa roba… Eno dotični nazdravlja uz čašu vina na instastoriju… – napisao je, između ostalog, jedan od komentatora.

Sudbina mladog Splićanina i dalje je nepoznata ali potraga u Beogradu ne posustaje ni na reci, ni na obali. U potragu su uključene i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra, čini se iz čista mira, usred provoda sa šestoricom drugara iz rodnog Splita, a koji su njegov nestanak prijavili tek 18 sati kasnije, sledećeg dana popodne. U rasvetljavanje slučaja uključen je i Interpol kao i sve zemlje nizvodno kroz koje protiče Dunav.

Očajni otac nestalog Mateja Nenad Periš i dalje je u Beogradu u očekivanju čuda i najboljih mogućih vesti – da će mu sin biti pronađen živ.

On je u nekoliko navrata i za srpske i za hrvatske medije izjavljivao da su drugovi njegovog sina utučeni jer je reč o drugarstvu još iz prvog razreda osnovne škole. On je više puta izjavljivao i da se s njima čuje svaki dan, te da su oni po povratku kući dobili koronu i razboleli se.

– Teško je. Kao da su izgubili brata – rekao je u prvim danima potrage Nenad Periš, dugogodišnji vaterpolo sudija i ugledni Splićanin. Kurir.rs

 

 

 

Previous article(VIDEO) AJDE SAD USTANI: Novi detalj u istrazi nestalog Mateja iz Splita SILAZI NIZ STEPENICE, A ONDA SE ČUJE NEPOZNATI GLAS?
Next article(VIDEO) DALILA NAPRAVILA KARAMBOL ZBOG GO*IH SNIMAKA! Dragojevićka urla na sve cimere: Neće se meni videti P**KA I S**E!