“Molila sam Boga da to ne uradi tada” Barbara otkrila kako ju je zaprosio Darko Lazić

Darko Lazić nedavno je vjerio svoju djevojku Barbaru Bobak, a ona je otkrila detalje romantičnog trenutka, te priznala da nije željela da se to dogodi za doček Nove godine.

– Što se vjeridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam Boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća – rekla je kroz smijeh Barbara, a onda otkrila kako je došlo do tog svečanog čina kojem se u tom trenutku sigurno nije nadala.

– Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naletjeli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: “Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: „Biraj!”. I to je to, za mene savršeno – prisjetila se Barbara za Alo, kojoj je draže što je Darko odlučio da je na ovakav način iznenadi.

– Nisam neko ko nosi i voli nakit. Jedino što imam jeste sat i kada je taj detalj u pitanju imam jako specifičan ukus. Darko nije znao šta bi mi se svidjelo, pa je na ovaj način rešio da me iznenadi, što je možda i bolje. I njemu, ali i meni (smijeh) – dodala je Barbara.

Na pitanje da li joj smeta što Darko nije kleknuo pred nju, kaže:

– Da je klečao ili tako nešto slično, vjerovatno bih crkla od smijeha od neprijatnosti. Ne volim kad je nešto isto kao i kod svih drugih. S druge strane, nisam bila iznenađena prosidbom, jer je to bilo u opticaju već duže vrijeme. Pričali smo o tome puno puta i živimo zajedno i prosto je bilo logično da se desi – kaže Barbara.

Mlada pjevačica i buduća supruga Lazić kaže da jedva čeka svadbu na kojoj će pjevati sve njihove kolege.

– Nemam predstavu koliko će biti zvanica na svadbi. Bakšiša ćemo izdvojiti koliko budemo mogli, je l’ vidite kakva je situacija, jedva da se i radi (smijeh). Šalu na stranu, biće zadovoljne kolege koje se late mikrofona, ne sumnjajte u to – dodao je pjevač.

Podsjetimo, Lazić je na početku veze sa Barbarom često demantovao da su u vezi, a kasnije je otkrio i zbog čega nije želeo da se o tome piše.

– Kada sam čitao šta se piše, te koliko smo zajedno, šta sam joj sve kupio, s kim sam je prevario i razne gluposti, uopšte mi se nije pričalo o našoj ljubavi. Ja sam bio slobodan čovjek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Toliko nam je lijepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo cijeli život zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčinila me je svojom energijom, glasom i harizmom – rekao je nedavno Lazić. atraktiva.net

Odgovori