ŽARI I PALI ZA CRNIM STOLOM: Ima 2 fakulteta i njene komentare svi vole, ZNATE LI O KO JE ZADRUGARKA SA SLIKE?

Aktuelna učesnica najgledanijeg rijalitija, važi za pravog govornika. Britka je na jeziku i zbog toga je se mnogi ukućani plaše.

Rođena je u Beogradu 1987. godine i već nekoliko godina bavi se javnim poslom, a pažnju medija pridobila je i zbog poznatog oca. Kada je završila osnovnu školu, ova zadrugarka upisala je i nižu muzičku – odsjek klavir. Muzikom je počela da se bavi u 14. godini, a pjevanje je usavršavala kod Marije Šerifović.

Također, od drugih se izdvaja i po svom obrazovanju – završila je glumu na Fakultetu za kulturu i medije, a takođe i novinarstvo, čime je svoje ime upisala na listu malobrojnih pjevačica koje imaju visoko obrazovanje, u njenom slučaju čak dva fakulteta. Takođe, tečno govori italijanski i engleski jezik.

Ukoliko niste pogodili – riječ je o Sandri Rešić, o kojoj godinama unazad pišu domaći mediji, kako zbog njenog talenta, tako i zbog njenog pokojnog oca Nina Rešića i brojne kontroverze vezane za njen odnos s članovima familije s očeve strane. Naime, Sandru su svojevremeno negativno komentarisale Saida, Ninova prva supruga, kao i Amela, Sandrina polusestra, koje su istakle da pjevačica zapravo nije Rešićeva biološka kćerka, što ju je duboko povrijedilo, prenosi Pink.rs. haber.ba

Odgovori