(VIDEO) ZNATE LI KO JE PJEVAČICA SA SLIKE? Danas je zgodna plavuša!

Mnoge dame sa naše javne scene dosta su se promijenile tokom godina, neke su se podvrgle plastičnim operacima, dok ima i one koje su drastično promijenile imidž, te bi ih danas malo ko prepoznao.

Jedna od njih je i pjevačica Vesna Đogani, koja je na početku karijere izgledala dosta drugačije, s obzirom da je bila crnka, a već duži vremenski period plava kosa je njen zaštini znak.

Vesna je veoma aktivna na Instagramu i Tiktoku gdje sa svojim pratiocima dijeli snimke kako igra, pleše, pjeva, pa tako odgvara i na njihova pitanja. Jedan od njenih fanova zatražio je od nje da podijeli fotografije iz mlađih dana, a ona je to bez problema i učinila, pa tako iznenadila sve.

– Vi ste meni oboje top, ali veća faca bi bila da pokažeš sebe iz perioda ‘90-ih godina, pa onda i Đoleta – glasio je komentar na koji je Vesna sa zadovoljstvom odgovorila.

– Nisam sigurna da sam bila “ta djevojka” ‘90- ih, ali evo i mene – napisala je pjevačica, a onda je uslijedio set njenih fotografija iz mladosti. atraktiva.net

@vesnadjogani

Reply to @anamarijagall1 #vesnadjogani #vesnatory #fyp #foryoupage #foryou #xyzbca #viral #90

♬ original sound – babytuna☁️

Odgovori